Aanvraag:
Nadat u bepaald hebt, hoe en wat u geborduurd wilt hebben. Kunt u contact opnemen via info@daamenborduren.com of door te bellen naar +31 629468223.
Om u makkelijker te kunnen helpen, is het handig om de volgende punten door te geven:
– Naam product (+bladzijde nummer) uit de catalogus / eigen product met omschrijving
– Maat product en aantal
– Plaats van borduring en desgewenste grote
– Voorbeeld bestand van het logo en/of tekst
– Lettertype dat in logo gebruikt is / bij naam, een keuze maken uit lettertypekaart en wellicht het soort stiksel
– Gewenste levertijd

Aanleveren:
Graag het logo in een zo goed / duidelijk mogelijk bestand aanleveren. Dit om de kwaliteit van het digitaliseren zo goed als mogelijk te maken.

Bij het zelf aanleveren van textiel, let er dan op dat het textiel schoon en van goede kwaliteit is.

Prijzen:
Omdat alle borduurwerk anders is, is er geen maat-gebonden prijs te bepalen. De prijzen zijn namelijk mede afhankelijk van de complexiteit en de steekdichtheid van het ontwerp.
De daadwerkelijke prijs is voor beide pas na het digitaliseren van het logo of tekst te bepalen.

Digitaliseren:
Om het logo of de tekst te borduren moet het aangeleverde logo of de tekst altijd eerst worden omgezet naar een voor de borduurmachine leesbaar digitaal bestand. Dit digitaliseren is echter niet nodig als u alleen tekst hebt en het lettertype gekozen is uit een van de lettertypes op de lettertypekaart.

De kosten van dit digitaliseren zijn per logo specifiek. Dit is afhankelijk van de grootte van het borduursel en complexiteit van het logo. Deze kosten zijn éénmalig bij ongewijzigde specificaties. Bij vervolgopdrachten betaald u dus niet meer het digitaliseren. Dit gedigitaliseerde bestand blijft in het bezit van Daamen Borduren.

Goedkeuring:
Deze zien wij graag via mail tegenmoet! Zonder schriftelijke goedkeuring gaan wij niet verder met de productie.

Levering/ Ophalen:
Uw geborduurde artikelen kunt u bij ons ophalen, of wij verzenden ze voor u naar het door u aangegeven adres. Voor prijzen zie postNL.

Betaling:
U kunt bij ophalen contant betalen of vooraf het bedrag overmaken naar NL41SNSB0773165177 onder vermelding van uw naam. Bij grote bestellingen, kan het zijn dat we een voorschot vragen.